Vanmorgen bereikte Patricia Paay het trieste bericht dat haar moeder Alice in haar slaap is overleden. ze bereikte de gezegende leeftijd van 97 jaar. Natuurlijk doet dit pijn, maar uiteraard prijst Patricia zich gelukkig dat ze zo lang haar moeder naast zich heeft mogen hebben.

BEZOEK PATRICIA PAAY AAN HAAR MOEDER

Patricia bezocht haar moeder, die in een verzorgingshuis woonde, zeer regelmatig. Het even gezellig kletsen met moeder behoort nu tot de verleden tijd. De band tussen Patricia en haar moeder was zeer hecht.

Het was ook de voornaamste reden om weer terug te keren naar Rotterdam. Patricia wilde zo dichtbij mogelijk bij haar moeder zijn. Eerder overleed op 6 mei 2019 haar vader John Paay, die 93 jaar oud werd.

AFSCHEID PATRICIA PAAY VAN HAAR VADER

Maar van haar vader heeft ze nog afscheid kunnen nemen. Nadat ze een telefoontje kreeg dat het slecht met hem ging, snelde Patricia naar het ziekenhuis. Die dag liet ze weten; “ik zit naast mijn vader in het ziekenhuis. Hij is stervende. De artsen zijn met de medicijnen gestopt.

Ze houden mijn vader wel verdoofd en hopen dat hij zachtjes wegzakt. Mijn moeder heeft al afscheid van hem genomen”. De volgende ochtend leefde hij nog wel, maar niet voor lang. “

Yvon en ik hebben afscheid genomen van onze vader. Hij was op dat moment al in een diepe slaap. Ik zei tegen hem “Dag Pappa, dank je voor alles. We gingen weg en hij liet los”. Die middag overleed haar vader.

In gedachten zal Patricia nu ook haar moeder hebben bedankt voor alles. Het zal even wennen zijn zonder ouders door het leven te moeten, maar ondanks alles zal Patricia vrede hebben met de dood van haar vader en moeder