Eindelijk oplossing voor dit verwaarloosde en mishandelde paarden

Toen de plassexvideo van Patricia Paay uitlekte schreeuwde de diva moord en brand. Dat was niet de bedoeling, maar ja haar telefoon zou zijn gehackt.

De jacht op de dader werd geopend door o.a. aangifte te doen bij de politie. Uiteindelijk bleken er twee boosdoeners te zijn: de man die opereert onder de naam 'Eendenvanger' waarmee GeenStijl had gelinkt en een kraanmachinist uit Amsterdam.

De laatste had het filmpje op VK Mag gezet, de Russische variant van Facebook en ook nog eens onder zijn eigen naam. De man had er geen benul van dat hij daarmee een strafbaar feit had gepleegd.

Deze man is manteldragen voor zijn invalide vrouw en heeft ook nog eens een gehandicapt kind. Toch meende de officier hem een werkstraf te moeten opleggen, terwijl de man keihard werkt voor zijn gezin.

Toen bekendeburen dit eens onder de aandacht van Paay bracht, interesseerde dit haar totaal niets. 'Ik heb mijn eigen problemen'. De zaak loopt overigens nog steeds.

Maar tot verrassing van wellicht iedere kijker noemde Paay de plassexvideo gisteren in het RTL programma 'Rooijakkers over de vloer' een 'grapje'.

Tja, zo gaat dat in dat wereldje.

Jagers mogen zich helaas uitleven op reeen