' Toen ik vanmorgen wakker werd en de Telegraaf las, stond er weer zo'n onzin verhaal over mij in. Dat ik een optie zou hebben op een huis in Hendrik Ido Ambacht en dat mijn eigen huis niet zou zijn verkocht. Pure lariekoek. Klopt niets van.

Mijn huis is wel degelijk verkocht. Vanmorgen heb ik het koopcontract getekend op het kantoor van mijn makelaar. En dan dat onzinverhaal over Hendrik Ido Ambacht. Robbert en ik zijn daar wel wezen kijken. Op zich een leuk huis, maar het zou teveel kosten met zich meebrengen.

Recent ( 21 mei j.l. red) is er een binnenbrand geweest en daardoor is er veel schade ontstaan. Zowat de hele achterkant is weggeblazen. Het zou veel te veel kosten met zich meebrengen om er iets van te maken.

En goedkoop is het huis so wie so al niet met een vraagprijs van 525.000,-- euro. Nee, we hebben er geen optie opgenomen. En dat bij dit alles ook nog eens The Star Sisters van stal wordt gehaald,, is helemaal lachwekkend. Yvon zou niet meer willen optreden met The Star Sisters, hetgeen een klap voor mij zou betekenen.

Evenals Yvon wil ik ook niet meer optreden. Ik treed al jaren niet meer op en wil dat zo houden. Maar goed, Robbert en ik gaan verder met het zoeken naar een huis en wie weet vinden we ons droomhuis binnenkort'.