Diva Patricia Paay ondervindt nog altijd last van haar heup, Na een val van de trap is dat, ondanks een aantal operaties, nooit meer goedgekomen. Wel heeft zij het, volgens eigen zeggen, geaccepteerd dat ze hiermee moet leren leven.

Recent struikelde Patricia op straat waardoor ze een grote bobbel op haar dijbeen had. Hierdoor moest zij de opnames van het programma "Alleskunners VIPS", tot haar grote spijt, verlaten.

En nu is ze natuurlijk ook nog eens door sneeuw en ijzel aan huis gebonden. Logisch, dat je gedachten dan uitgaan naar een land met veel zon en heerlijke temperaturen. "Robbert en ik hebben het er laatst nog over gehad hoe heerlijk het niet zou zijn om in Zuid Europa te kunnen gaan wonen.

Ben gek op de zon en die heerlijke temperaturen. We hebben het er dan over om te gaan emigreren. Heb het hier wel zo'n beetje gehad met dat weer en ik denk dat het voor mijn spieren ook goed is", vertelt Paay aan bekendeburen.

Het enige wat haar tegenhoudt is uiteraard haar hoogbejaarde moeder die in een verzorgingshuis zit. Maar uiteindelijk is er natuurlijk voor alles een oplossing. Ondertussen droomt de kleine diva van wonen in een land met zon en aangename temperaturen.