Huizen
26 december 2017
 

Patrick Kluivert verkoopt zijn Amsterdamse appartement. Zie foto's

Patrick Kluivert heeft zijn appartement in de wijk Zuiderzeepark in Amsterdam met een bescheiden winst verkocht.

In december 2005 kocht Patrick Kluivert dit driekamer appartement voor een prijs van 202.000,-- euro. Uiteraard betaalde hij de koopsom met eigen geld. Maar nu ruim 11 jaar later heeft hij het appartement verkocht voor een prijs van 220.000,-- euro.

De vraagprijs lag op 240.000,-- euro, maar nog altijd maakt Patrick, op dit moment nog technisch directeur van de Franse topclub Paris Saint Germain, een bescheiden winst van 18.000,-- euro. De koper krijgt een optrekje met een woonoppervlakte van 72 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. De woonkamer beschikt over grote ramen waardoor je een prachtig uitzicht hebt. Het appartement ligt op de derde verdieping.

De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. De auto heeft een parkeerplaats in de parkeerkelder onder het appartementencomplex. En dat is tegenwoordig in Amsterdam een groot goed. Patrick en zijn gezin wonen zelf in hun miljoenen villa in het Gooise Laren.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.