Patrick Lodiers heeft zijn optrekje aan de Jacob van Lennepkade in Amsterdam Oud West te koop gezet voor een prijs van 675.000,-- euro. Dat is twee ton euro hoger als twee jaar geleden , toen hij vanwege gebrek aan belangstelling zijn huis uit de verkoop haalde.

Als hij er in slaagt om her huis te verkopen rond de vraagprijs, dan kan Patrick een leuke winst op zijn bankrekening laten bijschrijven. Hij kocht de woning in maart 2003 voor een bedrag van 370.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 461.000,-- euro.

Een winst van twee ton euro is dus haalbaar, De koper krijgt een aan het water gelegen dubbel bovenhuis met een woonoppervlakte van 137 vierkante meter, bestaande uit totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de toegang tot het riante dakterras met leuk uitzicht. Natuurlijk ontbreekt ook een balkon niet. Er is een luxe open keuken waar eventueel een kookeiland kan worden geplaatst.

Patrick heeft het optrekje recent geheel laten renoveren, dus veel hoeft er niet meer aan te gebeuren. Aardig is ook het Vondelpark om de hoek ligt.