Patty heeft haar villa met zwembad in Amstelveen, dat in de verkoop stond voor een bedrag van 2.145.000,-- euro, uit de verkoop gehaald. Haar optrekje stond nog net geen vier maanden te koop. Wellicht zijn haar plannen gewijzigd of zet ze haar villa later weer te koop.

Jammer, want als Patty het voor de vraagprijs had kunnen verkopen, zat er een vette winst in. Patty en Antoine lieten hun villa in 2010 bouwen voor een onbekend bedrag, maar er rust wel een hypotheek op van 1,5 miljoen euro. Dus zes ton winst zou mogelijk zijn geweest.

De woonoppervlakte van haar droompaleis bedraagt 250 vierkante meter en het totaal aan kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. De open keuken is een lust voor het oog en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel.

In het souterrain bevindt zich de sauna, de jacuzzi en het zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras en een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Buiten kun je genieten van het zonneterras, dat over de hele breedte van het huis loopt ofwel 183 vierkante meter groot is.