Huizen
18 januari 2018
 

Patty Brard haalt wederom villa uit de verhuur. Zie foto's

Ondanks een forse huurverlaging heeft Patty Brard haar villa in Amstelveen uit de verhuur gehaald.

Ondanks dat Patty Brard de huurprijs van haar Amstelveense villa had verlaagd van 11.950,-- euro maar 8000,-- euro, is zij er blijkbaar niet in geslaagd om een huurder te vinden. Patty heeft de villa dan ook maar uit de verhuur gehaald.

Wel staat haar paleis nog altijd te koop voor een bedrag van 1.950.000,-- euro.Voor dit geld krijgt de koper een schitterend aan de Amstel gelegen villa met een en al luxe. Bij verkoop kan er dus nog altijd een winst worden bereikt van 450.000,-- euro.

De woonoppervlakte bedraagt 250 vierkante meter en het totaal aan kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. De open keuken is een lust voor het oog en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel.

In het souterrain bevindt zich de sauna, de jacuzzi en het zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras en een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Buiten kun je genieten van het zonneterras, dat over de hele breedte van het huis loopt ofwel 183 vierkante meter groot is.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.