HIER PRACHTIGE OPNAMES VAN HAAR VILLA

Al meerdere malen heeft Patty Brard geprobeerd haar villa te verkopen en zelfs al een keer te huur gezet. Het mocht toen niet lukken, maar de champagne fles kan worden ontkrutk, want Patty en haar man Antoine hebben de villa in Amstelveen weten te verkopen.

De koopsom bedraagt 2,1 miljoen euro. Dat is 150.000 euro minder dan de vraagprijs van 2.250.000, maar dat mag de pret niet drukken. Op de villa, die in 2010 werd gebouwd, rust een hypotheek van 1,5 mljoen euro dus de diva kan maar liefst 6 ton euro winst bij laten schrijven op haar bankrekening. Maar wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De woonoppervlakte bedraagt 250 vierkante meter en het totaal aan kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. De open keuken is een lust voor het oog en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel.

In het souterrain bevindt zich de sauna, de jacuzzi en het zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras en een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Buiten kun je genieten van het zonneterras, dat over de hele breedte van het huis loopt ofwel 183 vierkante meter groot is.  De villa is grotendeels door Patty zelf ingericht en met smaak.