Het huis van Patty Brard stond al een tijdje in de stille verkoop, maar nu officieel voor een prijs van 2.145.000,-- euro. Als het optrekje voor die prijs zou worden verkocht dan zit er een winst in van rond de 6 ton euro.

Patty en Antoine lieten hun villa in 2010 bouwen voor een onbekend bedrag, maar er rust wel een hypotheek op van 1,5 miljoen euro. Voor dit geld krijgt de koper een schitterend aan de Amstel gelegen villa met een en al luxe.

De woonoppervlakte bedraagt 250 vierkante meter en het totaal aan kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. De open keuken is een lust voor het oog en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel.

In het souterrain bevindt zich de sauna, de jacuzzi en het zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras en een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Buiten kun je genieten van het zonneterras, dat over de hele breedte van het huis loopt ofwel 183 vierkante meter groot is. De reden dat Brard haar droompaleis te koop zet, zou er op kunnen duiden dat zij definitief naar Ibiza gaat verhuizen.