Patty Brard heeft haar villa in Amstelveen weer in de verkoop gezet en wel tegen een prijs van 1.950.000,-- euro. Dat is bijna twee ton euro lager als de laatste vraagprijs va 2.145.000,-- euro. Blijkbaar willen Patty en haar man Antoine sneller van de villa af.

Patty en Antoine lieten hun villa in 2010 bouwen voor een onbekend bedrag, maar er rust wel een hypotheek op van 1,5 miljoen euro. Voor dit geld krijgt de koper een schitterend aan de Amstel gelegen villa met een en al luxe. Bij verkoop kan er dus nog altijd een winst worden bereikt van 450.000,-- euro.

De woonoppervlakte bedraagt 250 vierkante meter en het totaal aan kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. De open keuken is een lust voor het oog en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel.

In het souterrain bevindt zich de sauna, de jacuzzi en het zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras en een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Buiten kun je genieten van het zonneterras, dat over de hele breedte van het huis loopt ofwel 183 vierkante meter groot is. De reden dat Brard haar droompaleis te koop zet, zou er op kunnen duiden dat zij definitief naar Ibiza gaat verhuizen.

Maar ook de huurprijs is fors gekelderd en wel van 11.950,-- euro maar 8000,-- euro ofwel een korting van bijna 4000,-- euro!