Nadat Patty Brard haar villa met zwembad in Amstelveen te koop had gezet voor een prijs van 2.145.000,-- euro, besloten zij en haar man Antoine kort daarop om de villa niet te gaan verkopen, maar te gaan verhuren.

De villa is nu te huur voor een prijs van 11.950,-- euro per maand. Je moet dus echt wel diep in de buidel tasten om het paleisje van Patty te kunnen huren. Voor dit geld krijgt de huurder een schitterend aan de Amstel gelegen villa met een en al luxe.

De woonoppervlakte bedraagt 250 vierkante meter en het totaal aan kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. De open keuken is een lust voor het oog en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel.

In het souterrain bevindt zich de sauna, de jacuzzi en het zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras en een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Buiten kun je genieten van het zonneterras, dat over de hele breedte van het huis loopt ofwel 183 vierkante meter groot is. Patty en haar man gaan zodra er een huurder is gevonden, op zoek naar een klein appartement in Amsterdam, want de meeste brengen zij door op Ibiza.