ZIE HIER DE UNIEKE VIDEO VAN HAAR VILLA

Patty en Antoine lieten deze prachtige villa in 2010 bouwen voor een onbekend bedrag, maar er rust wel een hypotheek op van 1,5 miljoen euro. Morgen wordt de verkoopprijs bekendgemaakt. Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld?

De woonoppervlakte bedraagt 250 vierkante meter en het totaal aan kamers is vier, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. De open keuken is een lust voor het oog en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel.

In het souterrain bevindt zich de sauna, de jacuzzi en het zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras en een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Buiten kun je genieten van het zonneterras, dat over de hele breedte van het huis loopt ofwel 183 vierkante meter groot is.  De villa is grotendeels door Patty zelf ingericht en met smaak.

Eerder probeerde Patty al eens haar villa te verkopen voor een vraagprijs van 2.145.000 euro. Daarna nog eens met een verlaagde prijs. Het lukte niet, waarna ze de villa te huur zette voor een bedrag van 11.950 euro. Ook dat leidde niet tot succes. 

Zelf gaan Patty en haar man kleiner wonen en uiteraard nog meer genieten van hun huis op Ibiza.