Het kan niet op voor zanger Paul de Munnik; hij betreedt de podia weer met zijn oude vriend Thomas Acda, werd recent voor de vierde keer vader en kocht ook nog even een prachtige vrijstaande villa in Meppel.

Dit betaalde Paul de Munnik voor zijn villa in Meppel

Paul betaalde hiervoor 1.250.000 euro bij een vraagprijs van 1.390.000 euro. Hij wist dus een korting te bedingen van maar liefst 140.000 euro. Tevens liet Paul er twee hypotheken op vestigen; een van 970.000 euro en middels zijn eigen bedrijf een hypotheek van 525.000 euro.

Indeling huis van Paul de Munnik

Voor dit geld krijgt hij een vrijstaande villa met een bijgebouw gelegen aan het water. Verder kan hij genieten van een riante tuin met oude bomen plus zon- en schaduwterrassen. De woonoppervlakte bedraagt 281 vierkante meter plus 52 vierkante meter voor het bijgebouw.

Het aantal slaapkamers bedraagt vier en er zijn drie badkamers. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Koken kan hij in de luxe woonkeuken, voorzien van een werkeiland en diverse inbouwapparatuur. 

Tevens beschikt Paul over een garage waar hij maar liefst drie auto's kwijt kan. De woning ligt overigens in het centrum van Meppel.

En hoe zit het met Thomas Acda?

Nu Acda en De Munnik weer bij elkaar zijn is het natuurlijk leuk om even te kijken hoe de andere helft van het duo woont. Gelukkig kun je ook binnenkijken in het Amsterdamse miljoenen-appartement van Thomas Acda