De afperser van John en Linda de Mol, ene Dirk Klaas, is zeker niet iemand die geld nodig heeft. Hij heeft namelijk zijn penthouse in de verkoop gezet voor een bedrag van 625.000,-- euro. De eerste vraagprijs lag overigens op 695.000,-- euro.

Zelf kocht hij het optrekje samen met zijn vrouw in juli 2001 voor een bedrag van 478.057,-- euro en betaalde die van zijn eigen geld. Op het penthouse rust namelijk geen euro hypotheek.

Het penthouse heeft een totale woonoppervlakte van 160 vierkante meter en is gelegen in een zeer luxe appartementencomplex in het centrum van Zeist. Er zijn totaal vier kamers, waarvan drie slaap- en 1 zeer luxe badkamer.

Het penthouse beschikt over twee riante terrassen, die beide op de zon zijn gelegen. Het optrekje van de afperser bevindt zich op de vijfde woonlaag. Luxe is dat wanneer je uit de lift stapt, gelijk in je eigen hal staat.

Koken kan in de zeer luxe open keuken met diverse inbouw apparatuur. De man beschikt ook over 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage van het complex. Als het penthouse wordt verkocht kan de man dus 6 ton euro op zijn bankrekening laten bijschrijven.