Eind 2014 zette de afpersopa van John en Linda de Mol zijn riante penthouse in Zeist te koop voor een bedrag van 625.000,-- euro. Op deze prijs was geen koper geinteressseerd en werd in korte tijd de prijs verlaagd naar 595.000,- euro.

Nu eindelijk heeft hij een koper weten te vinden. De verkoopprijs zou rond de 570.000,-- liggen en dit bedrag kan Dirk Klaas geheel op zijn bankrekening tegemoet zien, want een hypotheek rustte er niet op het penthouse .Zelf kocht hij het optrekje samen met zijn vrouw in juli 2001 voor een bedrag van 478.057,-- euro en betaalde die toen uiteraard ook al van zijn eigen geld.

De koper krijgt voor zijn geld een penthouse met een totale woonoppervlakte van 160 vierkante meter en is gelegen in een zeer luxe appartementencomplex in het centrum van Zeist. Er zijn totaal vier kamers, waarvan drie slaap- en 1 zeer luxe badkamer.

Het penthouse beschikt over twee riante terrassen, die beide op de zon zijn gelegen. Het optrekje  bevindt zich op de vijfde woonlaag. Luxe is dat wanneer je uit de lift stapt, gelijk in je eigen hal staat.

Koken kan in de zeer luxe open keuken met diverse inbouw apparatuur. Verder beschik je gelijk over 2 parkeerplaatsen in de parkeergarage van het complex. Al met al: kassa voor de afpersopa!