Het geld moet rollen bij onze Massa is Kassa vriend Peter Gillis. Hij heeft zijn appartement in Spaanse Alicante verkocht en er een heus woonpaleis voor teruggekocht.

Het heeft hem rond de 2,2 miljoen euro gekost, maar dan heb je ook wat. Een woonoppervlakte van 294 vierkante meter en de beschikking over vijf slaap- en zes badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen.

Maar dat is niet alles. De villa beschikt over zowel een binnen- als buitenzwembad, twee sauna's, een indoor Spa, een Italiaanse jacuzzi en een massage douche.

Het binnenzwembad bevindt zich in het souterrain waar de entertainment ruimte is met o.a. een poolbiljart en een bar. Koken kan Nicole in de prachtige Amerikaanse keuken die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

De vier woonlagen hoeft Peter niet met de trap te doen, want in de villa bevindt zich ook nog eens een lift. Verder is er een garage voor vijf auto's.

Het strand is op 200 meter van de villa gelegen. De bedoeling is overigens dat Peter en Nicole hier op termijn lang zullen verblijven om te genieten van hun miljoenen.