Actrice Tjitske Reidinga heeft een lange tijd ontkend verliefd te zijn op collega acteur Peter Blok, maar tijdens een recent verblijf in Oostenrijk konden zij hun liefde niet langer verbergen en bevestigden de twee hun relatie.

Triest natuurlijk voor Tjitske's man Vincent Croiset, juist omdat zij eerder had aangegeven vol voor haar huwelijk te willen gaan. Haar gevoelens voor Peter Blok bleken echter sterker.

Peter laat er geen gras over groeien en heeft zijn huis in Amsterdam te koop gezet voor een prijs van 745.000,-- euro. Voor dit geld krijgt de koper een prachtig pand met een totale woonoppervlakte van 154 vierkante meter.

Totaal zijn er zes kamers, waaronder 5 slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over 3 woonlagen plus vliering. Er is ook een buitengewoon leuke serre aan het huis, maar ook ontbreekt een dakterras niet.

Zonnen kan in de achtertuin van 45 vierkante meter, gelegen op het zuidoosten. Peter kocht het huis in 1994 voor een prijs van 140.672,-- euro en heeft er een geen hypotheek op rusten.

Hij houdt dus genoeg geld over om straks een nieuw liefdesnestje samen met Tjitske te kunnen kopen, want dat zij dit gaan doen lijkt vrijwel zeker ook de reden waarom Peter het huis te koop heeft gezet.