Al drie jaar lang probeer Peter Gills een koper te vinden voor zijn penthouse in het Belgische plaatsje Lommel. Hij begon met een vraagprijs van 949.000 euro, maar daar hapte geen enkele koper.

Hij heeft de prijs maar eens verlaagd naar 889.000 euro om te kijken of er op die prijs wel iemand is geinteresseerd. Peter heeft nu dus al 60.000 euro moeten toegeven op de vraagprijs. Het lijkt wel of er een vloek op het penthouse ligt.

Wat krijgt de koper? Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 205 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers waarvan een er een mooie tweepersoons jacuzzi heeft.

De keuken is prachtig en heeft buiten alle denkbare inbouwapparatuur ook nog een kookeiland. Verder is het penthouse voor zowel binnen als buiten voorzien van een Bose geluidssysteem.

En wat te denken van het 150 meter grote terras voorzien van verwarmers, een gashaard en een buitenkeuken. Peter heeft ook nog zijn villa te koop staan, maar dat is een geval apart.