DEZE VILLA MOET PETER GILLIS GEDWONGEN VERKOPEN

Onze Massa is Kassa ster Peter Gillis had zich iets te snel rij gerekend. Hij was ervan overtuigd zijn villa in Neerpelt in Belgie te hebben verkocht. Maar dat bleek niet het geval te zijn.

De koper haakte af en nu moet Peter de villa gedwongen wederom in de verkoop zetten. Voor 1.395.000 euro ben jij de nieuwe eigenaar van het optrekje dat wekelijks bij SBS is te zien. Wat krijg je voor dit geld?

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 275 vierkante meters en telt vijf slaap-en twee badkamers. De keuken is luxe en voorzien al alle benodigde inbouwapparatuur.

De auto kan worden geparkeerd in de eigen garage.  De makelaar omschrijft de villa als volgt:

We treden deze prachtige villa binnen via de ruime inkomhal met riante trap en gang die een directe verbinding geeft naar de ruime leefruimte die bestaat uit een gezellige living afgewerkt met oog voor detail en hoogwaardige materialen ook geniet deze ruimte van zeer veel lichtinval en een gezellige haard.

Aansluitend vindt men de ruime eetkamer met aansluitende keuken die voorzien is van alle luxe en nodige apparatuur. De aansluitende bijkeuken vult deze keuken perfect aan met de nodige opbergruimte.

Eveneens op het gelijkvloers is de master te vinden met aansluitende badkamer die is voorzien van bubbelbad, 2 douches, toilet en dubbel lavabo. boven treffen we 4 ruime slaapkamers die allemaal geniet van natuurlijk lichtinval en een aangenaam uitzicht over dit prachtig domein.

Ook boven geniet men van een badkamer die is voorzien van alle comfort zoals bad, douche en lavabo. De woning geniet verder van een hoogwaardig alarmsysteem, ruime garage met 4 staanplaatsen en een gigantische buitenruimte. Samengevat een woning voorzien van alle comfort, rust en veiligheid.