Maar ineens doken zij vorig weekend op in een winkelcentrum in Amsterdam Noord. Dat mag best opmerkelijk heten, want in Noord woont ook Peter Jan's ex vrouw Joke. En waar normaal Meneer Kaktus geen enkel probleem heeft wanneer hij op de gevoelige plaat wordt gezet, deed hij ditmaal alle moeite om dit te voorkomen.

Sterker nog: Peter Jan en vriendin probeerden zo snel mogelijk uit de voeten te komen. Wat is hiervan de reden? Pas later deze week gaf Rens hierop het antwoord:

'Ik was hier helemaal niet blij mee. Virginia en ik wonen weer in Amsterdam Noord. In ons vorige huis is namelijk ingebroken en daar voelde Virginia zich absoluut niet meer veilig. Er zijn bij die inbraak aardig wat prive spullen ontvreemd.

We besloten dan ook gelijk om in Amsterdam te gaan wonen. Hier gebeurt uiteindelijk ook alles. Voor mij is dat zakelijk ook veel beter. Maar dit hadden we graag geheim gehouden. Juist ook omdat het gevoelig ligt. Vandaar dat ik zo heb gereageerd toen ik de fotograaf zag. Ik ben verder wel blij om hier weer terug te zijn'.