ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET PAND VAN JAN VAYNE

Jan Vayne, bekend door zijn haardos, heeft zijn herenhuis, een Rijksmonument, in het centrum van Zwolle te koop gezet voor een vraagprijs van 1.795.000 euro. Het is een historisch pand, waar vroeger studenten van het gymnasium werden gehuisvest.

MOGELIJK WINST JAN VAYNE

De architect heeft knap werk verricht door het historische karakter te mixen met het moderne. Zelf kocht Jan het herenhuis in 2017 voor een prijs van 820.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 8 ton euro. Dat betekent dat er een winst aan de horizon gloort van bijna 1 miljoen euro.

INDELING PAND JAN VAYNE

Het pand heeft een woonoppervlakte van 320 vierkante meter en telt in totaal 7 kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Dit alles is verdeeld over vijf woonlagen plus een kelder..

De beelden laten zien hoe bijzonder het pand van Jan is. Er zijn zelfs meerdere keuken. Op de parterrre een woonkeuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur en op de eerste verdieping vind je nog een keuken.

De bijkeuken geeft overigens toegang tot het terras en de achtertuin. Op de 1ste, 2e en derde verdieping is airco. Bijzonder is ook de gewelven kelder, die perfect is om er een wijnkelder van te maken.

Kortom: een schitterend pand.