Prins Pieter van Vollenhoven heeft een aantal dagen geleden een schitterende villa  gekocht in het miljonairs dorp Wassenaar. De koopsom bedroeg 1,8 miljoen euro, terwijl de vraagprijs 1.985.000,-- euro bedroeg.

Naar de bank voor een hypotheek hoefde de prins niet, want hij heeft het hele bedrag met eigen geld op tafel gelegd. De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 430 vierkante meter en telt zes slaapkamers en vier badkamers.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder. Koken kan prinses Anita in een prachtige woonkeuken met kookeiland, die voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de keuken zijn er openslaande deuren naar de tuin.

De tuin is een lust voor het oog en aangelegd door een landschaparchitect. In de tuin bevindt zich o.a. een jacuzzi. In een van de badkamers is ook een sauna. De auto kan worden geparkeerd in de inpandige garage, die ruimte biedt aan twee auto's en anders kan de wagen onder de carport worden gezet.

De hal en het trappenhuis van de villa zijn zeer spectaculair. Alle ruimtes in de villa zijn voorzien van vloerverwarming en er is een camerasysteem aanwezig. Het optrekje van de prins ligt aan een rustige weg in een bosrijke omgeving.

Buiten dit stulpje bezit de prins ook nog een villa in Noordwijk en een woonboerderij in Wassenaar. Het lijkt zeker dat de prins in zijn nieuwste aanwinst met zijn gezin gaat wonen.