DEZE WONING STAAT ALLEEN OP NAAM  VAN PRINSES MARGARITA

Prinses Margarita en haar man Tjalling ten Cate hebben recent een woonhuis gekocht op de Raaphorst in Wassenaar. De woning was eigendom van koning Willem Alexander.

Daarbij hebben zij gelijk het recht op opstal genomen, wat o.a. inhoudt twee ligboxstallen, een kapschuur en twee silo's. Prinses Margarita mag er zes paarden stallen.

Gaat ze meer paarden stallen dan geldt een direct opeisbare boete van 10.000 euro en 5.000 euro per maand zolang de overtreding duurt. Voor de opstallen betalen de prinses en haar man een retributie van 30.000 euro per jaar.

Deze moeten ze elk jaar in december betalen en wel vooruit betalen. Het recht tot opstal geldt voor 30 jaar ofwel tot en met 2051. Voor de woning met achterhuis hebben de prinses en haar man 300.000 euro betaalt.

Wat zij er precies mee gaan doen is niet bekend. Ze hebben immers deze woning al in Wassenaar. Opvallend is dat nog niet zolang geleden er geruchten de kop opstaken, dat de prinses en haar man uit elkaar zouden zijn.

Dit o.a gebaseerd op het feit dat het andere optrekje in Wassenaar alleen op haar naam staat. Echter in de akte van deze aankoop staat dat beide voor de helft eigenaar zijn en ze wel degelijk gehuwd zijn.

Is dit gerucht ook uit de wereld!