Nadat Rachel Hazes acht jaar lang niets meer van zich had laten horen, stond ze ineens weer op de stoep bij haar vader Jan van Galen. Natuurlijk was deze dolgelukkig met de verzoening, maar die vreugde heeft niet lang geduurd.

Uit blijdschap postte hij op Facebook hoe blij hij wel niet was met het bezoekje van zijn dochter. Maar Rachel zou van haar vader hebben geeist dit bericht onmiddelijk van Facebook te verwijderen.

De ruzie tussen vader en dochter was ooit ontstaan omdat Jan een boek wilde schrijven waarin verhalen over de Hazes clan naar buiten zouden worden gebracht.

Vader was hier o.a. over in overleg met Koen Lenting, de eerste echtgenoot van Sonja Bakker. Tot publicatie is het nooit gekomen. Toen al dreigde Rachel haar vader met als hij iets zou schrijven dat niet zou kloppen, zij niet zou aarzelen om hem voor de rechter te slepen.

Jan zou dit boek schrijven omdat hij dat had beloofd aan zijn overleden vrouw Friedel. Maar goed, deze verzoening veroorzaakt weer nieuwe spanningen, dus veel lol lijkt Jan er niet van te hebben.

Geniet mee met deze livebeelden van pandababy's in China