Huizen
6 mei 2018
 

Rachel Hazes verkoopt watervilla met aanzienlijk verlies. Zie foto's

Aspirant kopers konden vanaf 425.000,-- euro bieden op de watervilla van Rachel Hazes in Almere. Het eindelijke bod viel erg tegen....

Rachel Hazes heeft haar watervilla in Almere voor een prijs van 430.000,-- euro verkocht. De akte passeerde op 30 april j.l. bij de notaris. Het uiteindelijke bod viel toch wat tegen. Niet alleen bedraagt de hypotheek een half miljoen euro, maar de eerste vraagprijs luidde een aantal jaren geleden 495.000,-- euro.

Op basis van de hypotheek, indien deze nog niet voor deel zou zijn afgelost, lijdt zij een verlies van 70.000,-- euro. Niet bekend is op welke prijs Rachel de watervilla in 2004 kocht. De koper krijgt voor zijn of haar geld een watervilla met een eigen aanlegsteiger, een zonneterras en een riant dakterras.


De totale woonoppervlakte bedraagt 170 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Er is verder een mooie luxe leefkeuken , voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Voor de deur zijn er twee parkeerplaatsen voor de auto.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.