Radio DJ Sander Lantinga, die samen met zijn collega Coen Swijnenberg Radio 3 FM heeft geruild voor radiozender 538, heeft zijn appartement aan de Brouwersgracht in Amsterdam te koop gezet voor een bedrag van 600.000,-- euro.

Zelf kocht hij het appartement in februari 2009 voor een bedrag van 472.500,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 650.000,-- euro. Als Sander de gehele hypotheek heeft opgepeuzeld, dan gaat hij op de vraagprijs al een halve ton euro verliezen.

De koper krijgt voor zijn geld een driekamer appartement, gelegen op de 5e verdieping, met een woonoppervlakte van 89 vierkante meter. Er zijn twee slaapkamers en 1 badkamer. De woonkamer is voorzien van een openhaard.

Het appartement van de 538 DJ beschikt over een zeer mooie woonkeuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De woonkeuken geeft toegang tot een zonneterras van tien vierkante meter, gelegen op het zuiden.

De auto kan geparkeerd worden in de inpandige parkeerkelder, waar 2 auto's kunnen staan. Je moet deze wel huren voor 300,-- euro per maand.  Het optrekje van Sander ligt in het centrum van Amsterdam en aan het water.