De Olympische Spelen staan voor de deur en natuurlijk hoopt heel Nederland dat Ranomi Kromowidjojo wellicht een paar gouden medailles gaat scoren voor Nederland. Ook voor Ranomi zelf is dit het streven, want zij weet als geen ander dat een Olympische titel haar geen windeieren zal opleveren.

Nu al heeft ze heel wat euro's bij elkaar gezwommen. In nog geen maand tijd heeft Ranomi met eigen geld twee appartementen gekocht. Eind april van dit jaar kocht ze voor 330.503,-- euro een appartement in Amsterdam, om daarna toe te slaan in Eindhoven.

Hier kocht ze in mei een driekamer appartement voor de prijs van 230.000,-- euro. Het gaat hier om een op de tweede verdieping gelegen galerijflat met een woonoppervlakte van 83 vierkante meter. Het appartement bestaat uit o.a. twee slaapkamers en 1 badkamer.

De open keuken is luxe en bevat alle benodigde inbouwapparatuur. Ranomi's optrekje ligt in het centrum van Eindhoven. Alhoewel Ranomi geen hypotheeklasten heeft, moet ze wel iedere maand 150,-- euro aan servicekosten betalen.

Al met al heeft zij dus met haar spaargeld in nog geen maand tijd voor bijna 6 ton euro aan appartementen gekocht en het zal hier niet bij blijven. Op zeker dat zij nu ook met haar vriend Ferry Weertman gaat samenwonen.