'Ik heb de zaak tegen Yolanthe en Wesley gewonnen. Ze moeten mij 150.000 euro betalen. Ze hadden reeds 25.000 euro betaald, dus moet en ze nog 125.000 euro naar mijn rekening overmaken. Volgens de rechter was er wel degelijk sprake van een overeenkomst', laat Jeroen aan bekendeburen.nl weten.

Hoe zat het ook alweer?Maar hoe zat het ook alweer?

Nadat de manager van Yolanthe en Wesley de stekker uit de verbouwplannen van de villa op Ibiza, die Yolanthe had geërfd na het overlijden van haar vader, haalde kwamen zij in conflict met het bouwbedrijf die Yolanthe had geërfd na het overlijden van haar vader.

Het bedrijf was al lange tijd betrokken bij het project en hadden daarvoor al behoorlijk wat kosten gemaakt. Kosten die door Yo en Wesley, volgens Jeroen Nuijten, uiteraard zonder probleem zouden worden vergoed. Maar hiermee rekende hij buiten de waard.

Volgens het koppel en hun manager bestond hierover geen enkele afspraak, hetgeen betekende dat het bouwbedrijf naar zijn centen kon fluiten. Dat pikte hij niet en legde in eerste instantie beslag op de woning van de moeder van Yolanthe in Hilversum voor een bedrag van 135.723,-- euro.

Kort daarna werd het beslag ingeruild voor een bankgarantie. Dit tot genoegen van Jeroen, omdat een bankgarantie nu eenmaal meer zekerheid biedt dan een beslag. Na een jarenlange strijd heeft het bouwbedrijf haar gelijk gekregen.