Reinout Oerlemans lukt het maar niet om een koper te vinden voor zijn bijzonder luxe villa in Los Angeles. Begonnen op een koopprijs van 23 miljoen dollar, verlaagde hij de prijs naar 19,8 miljoen dollar.

Het mocht niet baten. Ook hij nog geprobeerd om tegen een maandelijkse huur van 106.000,-- dollar een huurder te vinden. Ook dat bleek geen succes. Ten einde raad heeft hij besloten om de villa uit de verkoop te halen.

In 2014 kocht hij het optrekje voor 19 miljoen dollar, dus een vette winst zit er al niet meer in. De eventuele koper krijgt voor zijn geld een werkelijk schitterende villa met een woonoppervlakte van 630 vierkante meters. Er zijn totaal twaalf kamers, waaronder vijf slaapkamers en zes badkamers.

Vanuit de huiskamer heb je uitzicht over de oceaan en de villa ligt direct boven de Sunset Strip in Hollywood. Verder is er een biljartkamers, een fitness ruimte en een bioscoop met tien stoelen. De blikvanger is natuurlijk ook het prachtige zwembad, dat een schitterend uitzicht biedt over de stad en in de verte de Oceaan.