Het was Reinout Oerlemans die zich een goede vriend toonde, door Isa en de kinderen zijn huis aan de Valeriusstraat in Amsterdam Zuid aan te bieden. Isa mocht hier blijven zolang ze nodig had om haar leven weer op orde te krijgen.

Sinds december vorig jaar woont Isa in een eigen huis in de Vondelstraat in Amsterdam en stond het 'geleende' huis weer leeg. Het moment voor Reinout om de woning weer voor de verhuur op de markt te zetten.

Voor een maandelijkse huur van maar liefst 6500,-- euro, krijg je een driedubbel bovenhuis met een totale woonoppervlakte van 170 vierkante meter. Het huis beschikt over totaal zeven kamers, waaronder 6 slaapkamers en drie badkamers.

Verder krijg je voor dit geld een achtertuin van 40 vierkante meter, maar parkeren kan pas nadat je in bezit bent gekomen van een parkeervergunning. De woning wordt gestoffeerd door Reinout verhuurd.

De huur laat zien dat Reinout echt een goede vriend is, want Isa heeft rond de 26 maanden in het huis gewoond en gezien de vraagprijs van 6500,-- euro per maand, betekent dat een bedrag van 169.000,-- euro die hij Isa eigenlijk waarschijnlijk heeft geschonken!!