Gaat Rene van der Gijp alsnog Vandaag Inside verlaten en zich toeleggen op de reisbranche? Wordt het inderdaad een totaal onverwachte carriereswitch die de Gijp gaat doen?

Waarom zou Rene in godsnaam een reisburo kopen? Rene, die samen met Wilfred Genee en Johan Derksen het populaire programma Vandaag Inside maakt, had hier een zeer goede reden voor.

Zoals bekend trouwde hij op 16 juli 2020 met zijn huidige vrouw Minouche in een strandtent in Noordwijk. Daar gaven zij elkaar het ja-woord. Het was het jaar van de corona uitbraak en hierdoor kwam zijn vrouw zakelijk in het nauw.

Zij runde vanuit huis al sinds 2012 het reisburo "Hello From Travel" en in die tijd werd met name de reisbranche enorm hard getroffen. En als een soort van huwelijkscado kocht Rene eind 2020 het huis, waar vanuit zijn vrouw het reisburo runde, voor 190.000 euro.

UIteraard met eigen geld. En dat scheelt Minouche natuurlijk behoorlijk in kosten en zo werd Rene de reddende engel voor zijn vrouw en bestaat "Hello From Travel" nog altijd.