Hoe is het mogelijk dat aan het roer van Talpa iemand zit die totaal, maar dan ook totaal geen enkele feeling heeft met de samenleving. Paul Romer beweert dat een programma als Vandaag Inside niet meer in deze tijd past.

Als er iemand is die niet meer in deze tijd past is hij het wel. De man die ooit Big Brother bedacht, is daarna blijkbaar de voeding met de samenleving totaal kwijtgeraakt.

Triest, maar het is niet anders. Juist een programma als Vandaag Inside wordt door honderdduizenden mensen van de straat meer dan gewaardeerd.

Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die kritiek hebben maar zijn, ook nu, een minderheid. Erger nog is dat Rene vertelt dat het verhaal Johan Derksen heeft verteld totaal niet waar is.

Het is zelfs nooit gebeurd. Dit kaarsenverhaal gaat al jaren, in diverse versies, rond in voetbalkantines. Het behoort tot de categorie 'önderbroeken' humor.

Maar ja weet zo'n Romer veel. Rene van der Gijp laat dan ook weten helemaal klaar te zijn met die 'tv mannetjes' en gelijk heeft die. Het meest trieste is nog wel dat het programma tot zijn einde is gekomen door een verzonnen verhaal.

Beste wat Talpa dus kan doen: exit Paul Romer en kornuiten, die ook verantwoordelijk zijn voor programma's waar geen hond tegenaan pist, maar blijkbaar wel van deze tijd zouden zijn.

Zoals Million Dollar Island', een totale flop en iedere keer maar weer programma's lanceren met kleurloze bn ers waar niemand enige interesse in toont.

Rene geeft als laatste nog even meneer Romer een trap onder zijn ballen: '

Nee joh, ik ben klaar met die tv-mannetjes. Laat gaan, ik kan ze missen als kiespijn. Dan zou ik eerder iets online willen doen, niet meer dat gestress met die omroepen. Paul Römer  heeft gezegd dat hij ons programma niet meer van deze tijd vindt.

Nou, ik heb tegen hem gezegd, met alle respect: Johan heeft in vijf maanden deze talkshow meer bereikt dan hij in dertig jaar' . Waarvan akte!!