Rick Engelkes heeft zijn villa in Aerdenhout, waar hij jarenlang lief en leed deelde met zijn ex vrouw Annemarie en de kinderen, te koop gezet voor een prijs van 2.850.000,-- euro. De villa is werkelijk een lust voor  het oog.

De vrijstaande villa, gelegen aan een bosrand, heeft een totale woonoppervlakte van 356 vierkante en bestaat uit totaal 9 kamers, waaronder 5 slaap- en 4 badkamers met o.a. een sauna en in totaal 4 douches.

Dit alles is verdeeld in 2 woonlagen en een souterrain. In de souterrain bevindt zich overigens ook een fitness ruimte. De tuin is rondom het optrekje gelegen en ontworpen door de bekende tuinarchitect Dick Beijer.

Verder beschikt de miljoenen villa over een ruime, zeer luxe, keuken met kookeiland en alle benodigde inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in de garage met carport voor twee auto's

Zelf kocht Rick de villa in juli 2003 voor een onbekend bedrag en liet er in augustus 2007 een hypotheek op vestigen van 2,5 miljoen euro. Mogelijk zit er dus na verkoop nog een leuke winst in voor Rick en Annemarie, die beiden voor de helft eigenaar zijn van het luxueuze optrekje.