Het totale vermogen van Rachel Hazes ligt rond de 5,5 miljoen. Tot een paar geleden kon zoon Dre er slechts een paar ton tegenover zetten, maar dat is totaal veranderd. Financieel gezien voelt Rachel de hete financiele adem van haar zoon in de nek.

Er is vrijwel geen verschil meer. ?  In maart 2015 liet hij twee bedrijven inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Het eerste bedrijf is AGJ Produkties B.V.  Het doel van dit bedrijf is het produceren van mediaprogramma's in alle mogelijke vormen, productie van films (geen televisiefilms) en het produceren van televisieprogramma's.

Het tweede bedrijf van Dre Hazes is Twentythree Holding B.V. Dit is niet meer en minder dan een financiële holding. Het totale eigen vermogen van de twee bedrijven was opgeteld twee ton euro. Vanaf dat moment is zijn vermogen geëxplodeerd. Steeg het in eerste instantie van de “schamele” twee ton euro naar 1,8 miljoen euro, zelfs dat is nu aan de hand van de laatste cijfers van 2018 verder fors toegenomen.

Het eigen vermogen van de twee bedrijven bedraagt nu 3,3 miljoen euro. Een ongelofelijk knappe prestatie van Dre Hazes. Ook is hij de trotse eigenaar van een prachtige villa  in Berkel en Rodenrijs en een appartement in Vinkenveen dat hij verhuurt. Op beide optrekjes rust geen euro hypotheek.

De totale waarde van zijn onroerendgoed mag worden geschat op 2 miljoen euro. En dat opgeteld bij het eigen vermogen van zijn twee bedrijven kom je uit op een totaal vermogen van 5,3 miljoen euro. Dat scheelt dus geen miljoenen euro’s meer met moeder Rachel maar slechts 2 ton. Maar wellicht dat Dre al weer rijker is geworden. Dat zullen de cijfers van 2019 duidelijk moeten maken.