Wie zal in zijn stoutste dromen hebben gedacht dat Glennis Grace financieel weer de status heeft bereikt van miljonair. Zeker na de geweldpleging in de Jumbo, haar taakstraf en vrijwel geen optredens meer.

GLENNIS GRACE ZORGT VOOR VERRASSING

De waarheid is echter zeer verrassend. Bekendeburen dook eens in haar cijfers, nadat op Internet werd gesuggereerd dat Glennis op zwart zaad zou zitten. De verrassing was compleet toen bekendeburen de cijfers onder ogen kreeg.

Glennis is eigenaar van twee bedrijven; G Note B.V.en Glennis Grace Holding B.V. Lieten de cijfers van 2020 nog een sterke terugval zien in vermogen, dat ligt nu wel even heel anders en dat mag een wonder heten.

GLENNIS GRACE MILJONAIR

Het eigen vermogen van G Note B.V. bedraagt nu 331.288 euro en dat is een stijging van iets meer dan 218.000 euro. Ook de stijging van de holding is aanmerkelijk. Het eigen vermogen steeg met bijna 224.000 euro.

Totaal is er sprake van een stijging in 1 jaar van 442.000 euro en daar mag Glennis trots op zijh. Het totale eigen vermogen van de twee bedrijven bedraagt nu rond de 1,3 miljoen euro.. Ze mag zichzelf dus weer miljonair noemen en wie had dat verwacht?