Muziekproducer Rob Bolland, die al jaren een gevecht voert met Willem van Kooten over zijn eigen muziekrechten waarbij hij miljoenen euro's eist, heeft zijn villa in Bussum weer op de markt gezet en hoopt nu echt dat er een koper op het podium verschijnt.

De villa, waarop in totaal 3 beslagen rusten van de Belastingdienst, staat te koop voor een bedrag van 775.000,-- euro. Zelf kocht Rob het optrekje in september 2002 voor een bedrag van 692.015,-- euro en nam er een hypotheek op van 850.000,-- euro. Eerder stond de villa nog te koop voor een prijs van 995.000,-- euro. Rob geeft dus een forse korting.

Indien de hypotheek volledig is opgenomen zal Rob op zeker een verlies lijden van driekwart ton euro. Door zijn jarenlange strijd tegen van Kooten, zijn zijn inkomsten gekrompen en kon hij zijn belastingaangiftes niet betalen. Vandaar de beslagen door de fiscus.

De koper krijgt voor zijn euro's een villa met een woonoppervlakte van 290 vierkante meter. In totaal zijn er negen kamers, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

De riante woonkeuken is van alle gemakken voorzien en ook is nog een eigen kantoor/ hobbyruimte. De garage die bij de villa hoort, biedt plaats voor 3 auto's.  Het pand verdient een koper!