Vorig jaar november zette Rob Geus, redder van vakantiegangers in nood en landelijk bekend van de 'Smaakpolitie', zijn villa in Barendrecht te koop voor een bedrag van 667.000,-- euro. Helaas was er op deze prijs geen belangstelling en in april van dit jaar besloot Rob dan ook om de vraagprijs te verlagen van 667.000,-- naar een bedrag van 644.000,-- euro.

Helaas heeft dit geen resultaat opgeleverd. De markt mag dan wel, als je alle verhalen mag geloven, worden overspoeld door kopers, Rob Geus heeft daar tot op heden niets van gemerkt. Hij heeft dan ook besloten om zijn optrekje uit de verkoop te halen.

Een toekomstige koper krijgt voor zijn geld een optrekje met een woonoppervlakte van 165 vierkante meter. In totaal zijn er vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer met whirlpool. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

De villa ligt aan het water en heeft rondom een tuin, waar o.a. een jacuzzi aanwezig is. Verder zijn er verschillende terrassen. Rob zijn keuken is zeer luxe. Het is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en heeft ook nog eens een werkeiland.

Zelf kocht Rob zijn villa in 2007 voor een onbekende prijs en liet er een hypotheek op vestigen van 650.000,-- euro. Winst valt er dus so wie so niet meer te behalen voor Rob.