Eindelijk is Robert Schoemacher erin geslaagd een koper te vinden voor zijn pand aan de Nieuwe Duinweg in Scheveningen. Het pand, waar hij met zijn gezin woonde, stond te koop voor een vraagprijs van 1,5 miljoen euro, maar is verkocht voor de prijs van 1.260.000,-- euro.

Op het pand, dat totaal is omgetoverd van kliniek tot woonhuis, rustte echter een totaal aan hypotheken van 1.461.500,-- euro, zodat er een restschuld van iets meer dan 2 ton euro is ontstaan.

Het pand, dat gezamenlijk eigendom is van de B.V.'s van Robert en zijn vader,  heeft een totale woonoppervlakte van 380 vierkante meter en bestaat uit totaal 12 kamers, waaronder 7 slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen en een kelder.

Overigens had Robert's vader er een hypotheek op rusten van 222.500,-- euro en of hij deze helemaal terug krijgt betaald is niet duidelijk. Robert heeft ondertussen samen met zijn vrouw Claudia en dochtertje een nieuw huis gevonden. 

Overigens staat zijn villa in het Belgische plaatsje Merksplas nog altijd te koop. Op dit moment voor de vraagprijs van 1.395.000,-- euro.