Het huis stond al eens eerder te koop, maar was toen nog niet echt geschikt als woonpand. Recent heeft Robert de voormalige kliniek zodanig ingrijpend laten verbouwen, dat het nu een zeer luxe gezinshuis geworden is, waar het voor de koper aan niets zal ontbreken.

Natuurlijk zal het best wel even een vreemde gedachte zijn dat waar bijvoorbeeld eens de operatiekamer was, je nu in een riante woonkamer zit, grenzend aan de achtertuin welke uitzicht biedt op het in Den Haag bekende Westbroekpark met haar beroemde rozentuin.

Het huis staat te koop voor een prijs van 1,5 miljoen euro. Het pand heeft een totale woonoppervlakte van 380 vierkante meter en bestaat uit totaal 12 kamers, waaronder 7 slaap- en drie badkamers. Dit alles verdeeld over vier woonlagen en een kelder.

Het huis wordt aan drie kanten omgeven door een tuin. De achtertuin is maar liefst 270 vierkante meter groot ( 15 meter diep en 18 meter breed) en is gelegen op het zuidwesten. Verder is er een afgesloten oprit waar meerdere auto's op kunnen worden geparkeerd en op het perceel bevindt zich ook een stenen garage welke plaats biedt aan 1 auto.

Kortom; een prachtig huis, dat op steenworp afstand ligt van het strand en het Circus Theater in Scheveningen. Bij verkoop zal Robert er niet veel aan over houden.

Er rusten op het huis in totaal vier hypotheken met een totaal bedrag van iets onder de 1,5 miljoen euro. Het pand staat overigens op naam van zowel Robert's BV als op de BV van zijn vader. Voor welke prijs het pand in 2004 is gekocht, is niet bekend.