Rogier Smit, nu even de ex van Frank Jansen, onthulde  aan bekendeburen zijn tot nu toe grote geheim. Een ware onthulling. Toen Rogier uit zijn huis kwam in de Haagse Archipelbuurt, stapte hij recht ons af en deed zijn bizarre onthulling.

'Ik wist voordat ik naar buiten kwam al dat jullie er zouden staan. Ik ben namelijk, en dat is algemeen niet bekend, helderziend. Ik heb antennes die lijntjes hebben met de bovenaardse wereld.

Zij geven mij dingen door. Zodoende wist ik al dat jullie voor de deur stonden. Waarom denk je dat ik anders een zonnebril en een cap draag? Ik weet ook honderd procent zeker wie er morgen voor de deur verschijnt.

Ik weet ook al dat deze hele toestand nog een half jaar gaat duren en dan behoort het tot het verleden'. Of Rogier hier ook mee bedoelt of het dan alweer tot een verzoening is gekomen met Frank, verscheen er een mysterieus lachje op zijn gezicht.

Alhoewel Rogier zichzelf helderziendheid toedicht, wil hij dit nu nog niet gebruiken om andere mensen te helpen. Misschien in de toekomst.