ZIE HIER DE FOTO'S VAN HET IN BESLAG GENOMEN PAND

Rogier en Frank bevinden zich in een nietsontziende oorlog nu Rogier executoriaal beslag heeft laten leggen op het pand van Frank  in de Jan van Nassaustraat in Den Haag.

In dit pand hebben Frank en Rogier jarenlang lief en leed gedeeld, maar dat telt nu niet meer. Rogier wil geld zien. Op 7 september heeft de rechter Frank bevolen om zijn ex het volledige bedrag te betalen waar hij recht op heeft.

Het gaat om de inkomsten die zij krijgen van RTL, waar zij nog een doorlopend contract hebben. Dit geld komt binnen op de rekening van Frank en hij maakt per maand 7500 euro over naar Rogier.

Maar Rogier heeft recht op zo'n 22.000 euro per maand. Frank zet het restant op een tussenrekening omdat hij bang is dat Rogier alles opmaakt en daardoor niet aan zijn verplichtingen kan voldoen als de Belastingdienst een aanslag stuurt.

Dat ziet Rogier anders en de rechter heeft hem in gelijk gesteld. Rogier heeft, om de druk op zijn ex te verhogen, executoriaal beslag laten leggen op het pand van Frank.

Dat betekent dat hij op ieder moment het pand op de veiling kan verkopen en de opbrengst innen. Of het zover komt zal de toekomst uitwijzen.