Rogier Smit, de ex man van Frank Jansen, is tot over zijn oren verliefd op deze jonge minnaar die woonachtig is in Italie. Rogier ontmoette zijn nieuwe liefde overigens tijdens de wintersport in het Zwitserse jetsetoord Gstaad. Intussen hebben de twee al iets meer dan een half jaar een relatie.

Sindsdien is Rogier stapel maar dan ook stapel verliefd.' We ontmoette elkaar en gelijk was er een klik. Hij is, ik wil zijnnaam  nog niet noemen, toevallig op de zelfde dag jarig als mijn vader; 30 augustus.

Hij is echt zo lief en hartstochtelijk. En buiten het feit dat hij brains heeft is mijn vriend ook nog eens zeer knap. Hij woont niet in NL, maar we bellen bijna elke dag urenlang. Maar houden het wel heel rustig.

Ik kan met heel mijn hart zeggen dat het echte liefde is. We zijn soulmates. Uiteraard was ik ook op zijn verjaardagsfeest in Italie. Hij is 28 jaar en inderdaad een stuk jonger dan Frank.

Ik ben als mens echt heel erg veranderd. Meer blij en gelukkig en .... heel tevreden. Zit niet meer in een gouden kooi. Nu heb ik niks maar ben zielsgelukkig.

Ik voel me als herboren. Dit is pas rijkdom. Niets ten nadele van Frank. Ik heb echt fijne jaren met hem gehad en veel beleefd. Maar er hing altijd een donkere wolk boven onze relatie.

Ik was gewoonweg niet gelukkig , maar ik kijk met geen enkele rancune terug op de relatie met Frank. Het jammere was alleen dat hij het negatieve in me naar boven haalde.

Frank is verder een heel heel bijzondere man. Ik heb zielsveel van hem gehouden. Maar in mijn nieuwe vriend heb ik echt een soulmate gevonden'. 

beelden: bekendeburen.nl