Hert is Rosanna Kluivert, de vrouw van Patrick, niet gelukt om een koper te vinden voor haar villa in het Gooise Laren. Vorig jaar augustus zette haar optrekje in de verkoop voor een bedrag van 650.000,-- euro, maar ze heeft de villa per vandaag uit de verkoop gehaald.

Wellicht dat ze deze weer gaat verhuren. Dat heeft Rosanna al eerder met succes gedaan. Deze villa kocht Rosanna in de tijd dat ze nog geen relatie had met Patrick en werkzaam was als styliste voor o.a. Martijn Krabbe.

Zelf kocht ze haar optrekje in februari 2003 voor een bedrag van 595.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 639.198,-- euro. Veel winst zit er niet in. Opvallend is namelijk dat de prijs niet onderhandelbaar is. De vraagprijs is namelijk tevens de koopprijs.

De koper krijgt een villa met een woonoppervlakte van 130 vierkante meter met in totaal 7 kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder. Er is een knusse open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur.