Rosanna Kluivert heeft eindelijk haar huis in het Gooische Laren weten te verkopen. De villa stond al een tijdje te koop voor een prijs van 625.000,-- euro. Over deze prijs viel niet te onderhandelen, dus zal de koper dit bedrag op tafel hebben gelegd.

Dat betekent een bescheiden verlies voor de vrouw van Patrick. Zelf kocht ze haar optrekje in februari 2006 voor een prijs van 595.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van iets onder de 640.000,-- euro. Van een verlies van ongeveer 15.000,-- euro zullen de Kluiverts niet echt wakker liggen.

Overigens heeft Rosanna, omdat de villa maar niet kon worden verkocht, haar optrekje ook een tijdje verhuurd voor een prijs van 1800,-- euro per maand. Dat hoeft nu niet meer, nu er eindelijk een koper is gevonden.

De koper krijgt een villa met een woonoppervlakte van 130 vierkante meter met in totaal 7 kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder. Er is een knusse open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur.

Verder is er een voor-zij-en achtertuin. De laatste is 85 vierkante meter groot en ligt op het zuidoosten.  In de tuin staat ook een vrijstaande houten berging. Grappig is dat een zonnige corridor het voor- en achterhuis met elkaar verbindt.