Een aantal jaren lang heeft Rosanna Kluivert, de vrouw van Patrick Kluivert, haar villa in Laren verhuurd. Blijkbaar heeft ze daar geen zin meer in en besloten om haar optrekje in de verkoop te zetten. Deze villa kocht Rosanna in de tijd dat ze nog geen relatie had met Patrick en werkzaam was als styliste voor o.a. Martijn Krabbe.

Rosanna heeft haar villa, een twee-onder-1 kap woning, in de verkoop gezet voor een prijs van 650.000,-- euro. Zelf kocht ze haar optrekje in februari 2003 voor een bedrag van 595.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 639.198,-- euro. Veel winst zit er niet in. Opvallend is namelijk dat de prijs niet onderhandelbaar is. De vraagprijs is namelijk tevens de koopprijs.

De koper krijgt een villa met een woonoppervlakte van 130 vierkante meter met in totaal 7 kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over drie woonlagen en een kelder. Er is een knusse open keuken met alle denkbare inbouwapparatuur.

Verder is er een voor-zij-en achtertuin. De laatste is 85 vierkante meter groot en ligt op het zuidoosten.  In de tuin staat ook een vrijstaande houten berging. Grappig is dat een zonnige corridor het voor- en achterhuis met elkaar verbindt.

Voor de boodschappen kun je wandelen, want de villa ligt op loopafstand van het centrum van Laren.