Toen acteur en TV presentator Jan Kooijman vier jaar geleden deze maisonnette in Amsterdam kocht, was men in Rotterdam in rep en roer. Het zal toch niet waar zijn dat de Rotterdamse Jan de havenstad zou gaan inruilen voor Amsterdam?

Jan kon de Rotterdammer al snel geruststellen dat hij zijn vriendin zeker niet van plan waren om naar de hoofdstad te verkassen. Dat klopt want de woning blijkt inderdaad een belegging te zijn. Jan kocht dit optrekje in 2016 voor een prijs van 305.000 euro en betaalde de koopsom met eigen geld.

Een bewijs dat de acteur er financieel gezien warmpjes bij zit. Jan heeft de maisonnette nu te huur gezet voor een vraaghuur van 1750 euro per maand. Het gaat om een drielaagse twee onder 1 kap eengezinswoning met een woonoppervlakte van 110 vierkante meter.

Je beschikt over totaal vier kamers, waaronder drie slaap-en 1 badkamer. De woning ligt aan het water en aan het terras bevindt zich dan ook bootligplaats. Koken kan in de luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook een balkon ontbreekt niet.

Overigens moet je bij huren wel een eenmalige waarborgsom storten van 3700 euro. Het is mogelijk om dit optrekje volledig gemeubileerd te huren.