ZO ZIET DE WONING DIE ROY IN DE VERKOOP HEEFT GEZET EN VANBINNEN UIT

De stylist van het zuiden Roy Donders heeft zijn prachtig verbouwde woning in Tilburg te koop gezet voor een vraagprijs van 550.000 euro. In 2020 zette Roy zijn huis nog heel even te koop voor 465.000 euro.

Hij heeft de markt dus mee. Zelf kocht Roy zijn optrekje in 2016 voor 235.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 325.000 euro. Afgaande op de hypotheek zou Roy bij verkoop op de vraagprijs een winst kunnen behalen van 225.000 euro!!

De koper krijgt een woning die 'ïnstap klaar' is met een woonoppervlakte van 245 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes; vier slaap- en twee badkamers waarbij een is voorzien van een tweepersoons whirlpool.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. De keuken is luxe en van alle mogelijke inbouwapparatuur voorzien en geeft toegang tot het balkon. Verder is er nog een patio/atrium van 32 vierkante meter.

Aan de achterkant wordt de ruimte op dit moment gebruikt als schoonheidssalon, maar kan zo worden omgebouwd naar een kantoorruimte.

De reden dat Roy, die hier nu met Michelle woont, de woning verkoopt is dat hij, nu hij vader wordt, wellicht op zoek gaat naar een leuke eengezinswoning.