Het is helemaal mis tussen Marc van der Linden en zijn opvolger Rick Evers. En dat allemaal omdat Evers naar buiten heeft gebracht dat Marc wel degelijk een maagverkleiningsoperatie zou hebben ondergaan, terwiijl Marc dat tot op heden ontkend.

OPERATIE

Dat begon toen Roddelpraat bekendmaakte dat Marc door het ziekenhuis zou zijn geweigerd voor een tweede operatie. Ook dat ontkent Marc. En dan ineens mengt Rick, die af en toe aanschuift bij Vandaag Inside, zich in de discussie en is de boot aan.

RECEPTIONIST RICK EVERS

“Er was ooit een receptionist bij Van der Valk in Houten, die zei álles te willen doen voor een baan bij mijn vroegere blad. Zo is de carrière van Rick begonnen, aldus Marc. “Ik heb hem die kans gegeven, maar nooit op enigerlei wijze op zijn aanbod ingegaan. Zelfs niet toen hij zich naakt aanbood in mijn slaapkamer.”

STANKLUCHT

De reden waarom hij Evers weigerde legt Marc ook nog even fijntjes uit. "Hij. stonk namelijk heel erg naar frituurvet, géén lekkere lucht! Heb hem zijn carrière lang geholpen en verdedigd, maar sta nu kennelijk op zijn wraaklijst. Gelóóf hem niet. Golddigger, aaseter, verrader en totaal mislukt, deze Rick Evers. Geloof hem nooit.”

SLAAPKAMER

En waarom Rick in Marc zijn slaapkamer was? “Ter info: Rick had zoveel gedronken dat hij van mij niet meer naar Liempde mocht rijden naar de inmiddels failliete snackbar van zijn ouders. En wat doe je dan? Dan bied je hem en partner Jelle logeerbed aan.”

Is dit smullen of niet?