Zes jaar lang hield de vriendin van Peter R. de Vries zich geheim, maar zondagavond stelde ze zich voor tijdens een door 1,4 miljoen mensen bekeken documentaire op NPO 1: Tahmina Akefi.

Niet iedereen was enthousiast over de docu. Velen vonden dat Tahmina te prive was over haar liefdesleven met de geliefde misdaadverslaggever.

Zo gaf ze bijvoorbeeld inzicht in app jes die Peter haar stuurde en het koosnaamje dat hij haar gaf. Wellicht toch pijnlijk voor de zoon en dochter van Peter.

Het lijkt in ieder geval duidelijk dat het zoon Royce in het verkeerde keelgat is gevallen. Na de moord op zijn vader begonnen Tahmina en Royce elkaar te volgen op social media en elkaars posts te liken.

Maar teken aan de wand was dat Royce op social media geen enkele aandacht besteedde aan de documentaire, terwijl hij normaal altijd post als zijn vader op TV was.

Dit was al een teken dat er iets speelde tussen Royce en de weduwe van zijn vader. Het was echter nog niet alles: hij heeft haar ook ontvolgt en dat zegt eigenlijk alles.

Het kan niet anders als dat hij zeer boos is over een aantal onthullingen die Tahmina in de docu heeft gedaan. Het zal zelfs wellicht pijn hebben gedaan.

Over het algemeen kreeg zij vele negatieve reacties en dat zal Royce en zijn zus zeker geen pijn hebben gedaan!

VROUW VAN ALI B ZET HEM FINANCIEEL KLEM

DIT HAD VRIEND NOCH VIJAND VAN LEONTINE BORSATO VERWACHT